DEWI INSTANT SYRIA


Salam Ramadhan,
Kami bawakan Dewi untuk hari raya tahun ni. Dewi adalah Instant Syria. Dijahit pleated di kiri kanan bahu & dihiasi dengan batu yang cantik. Harga istimewa untuk anda sempena Aidilfitri 2015

Harga | RM59 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Gambar atas : Pandangan depan

Dewi 01
AVAILABLE

Dewi 02
AVAILABLE

Dewi 03
AVAILABLE

Dewi 04
AVAILABLE

Dewi 05
AVAILABLE

Dewi 06
AVAILABLE

Dewi 07
AVAILABLE

Dewi 08
AVAILABLE

Dewi 09
AVAILABLE

Dewi 10
AVAILABLE

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Medina Instant Shawl


Rekaan ekslusif kami untuk koleksi Syawal anda, Medina Instant Shawl. Dihiasi dengan manik crumble yang sangat cantik.

Harga | RM69 sehelai RAYA SALE RM62
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Medina 01
Maroon
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 02
Grey
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 03
Pumpkin
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 04
Dark brown
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 05
Navy Blue
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 06
Caramel
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 07
Dark Green
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Medina 08
Purple
AVAILABLE
NP : RM69
RAYA SALE RM62

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Aisya Instant Shawl

Salam, rekaan menarik shawl terbaru dari Koleksi Qaisara. Inner silang dijahit sambung terus dengan shawl, lebih mudah digayakan. Wajah akan nampak lebih tirus =)

Harga | RM43 sehelai  RAYA SALE RM37
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Aisya 01
Mustard
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 02
Dark Orange
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 03
Olive Green
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37


Aisya 04
Shocking Pink
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 05
Black
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 06
Navy Blue
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 07
Sweet Lavender
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 08
Soft Brown
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Aisya 09
Dark purple
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37


Aisya 10
Cherry Pink
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37


Aisya 11
Sky Blue
AVAILABLE
NP : RM43
RAYA SALE RM37

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly Basic Instant Shawl 3rd batch

Salam, warna-warna baru untuk Moly Instant Shawl. Kami dah jual shawl ni tersangat banyak dan sambutan sangat menggalakkan. Original Moly adalah dari Koleksi Qaisara, ramai yang ciplak shawl kami tapi kualiti langsung tak sama. Siapa yang belum dapatkan sila order segera sebelum kehabisan stock :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RAYA SALE RM45

Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Moly 21
Navy Blue
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 22
Dark purple
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 23
Green forest
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 24
Dark Brown
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 25
Maroon
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 26
Violet
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

**Sila scroll ke bawah untuk lebih banyak koleksi tudung

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly Glitz Instant Shawl

Kali ini kami datangkan Moly Glitz pula. Menggunakan material chiffon glitters yang sangat cantik dan premium. Tidak jarang dan lebih berkeyakinan ketika memakai Moly yang sangat cantik ni. Tengok real lagi cantik, tak tau nak habaq macamana :D

Harga | RM57 sehelai (RM55 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RAYA SALE RM50 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon crepe Glitters
Size | Free size, 1 size fits all

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

MG 01
Emerald Green
AVAILABLE
NP : RM57
RAYA SALE RM50

MG 02
champagne
AVAILABLE
NP : RM57
RAYA SALE RM50

MG 03
Dark Purple
AVAILABLE
NP : RM57
RAYA SALE RM50

MG 04
Fairy Pink
AVAILABLE
NP : RM57
RAYA SALE RM50

MG 05
Electric blue
AVAILABLE
NP : RM57
RAYA SALE RM50

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Suzee Instant Shawl

Salam, Suzee adalah instant shawl sama seperti Moly yang sangat HOT tu. Kami reka Suzee dgn tampalan manik & pleated yang membuatkan shawl ini lebih ekslusif dan sangat cantik. 8 warna buat masa ini.

Harga | RM55 sehelai (RM53 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RAYA SALE RM40 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon
Size | Free size, 1 size fits all

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Gambar atas : Pandangan depan & belakang

Gambar atas : Manik & pleated di bahagian bahu

Suzee 01
AVAILABLE
1 pcs left
NP : RM55
RAYA SALE RM40

Suzee 04
AVAILABLE
2 pcs left
NP : RM55
RAYA SALE RM40

Suzee 06
Mustard
Restock! AVAILABLE
NP : RM55
RAYA SALE RM40

Suzee 07
AVAILABLE
2 pcs left
NP : RM55
RAYA SALE RM40

 

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly basic instant shawl 2nd batch

Salam, Alhamdulillah. 9 warna baru Shawl Moly. Kami dah jual beratus-ratus helai Shawl Moly untuk 1st batch. Siapa yang belum dapatkan sila order segera :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RAYA SALE RM45 Sehelai

Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Gambar atas : Pandangan depan & belakang

Moly 13
Olive green
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 17
Magenta
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 18
Grey
SOLD OUT
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Moly 07
Mustard
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM45

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly basic instant shawl

Salam..
Alhamdulillah design baru untuk minggu ini, 11 warna Instant Shawl Moly.
Dijamin sangat cantik. Tak nak cakap banyak, jom order :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RAYA SALE RM43 sehelai

Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon Cerutti
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Gambar atas : Pandangan depan & belakang

Moly 02
Electric blue
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM43

Moly 05
Emerald green
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM43

Moly 08
Black
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM43

Moly 09
Pink
AVAILABLE
NP : RM53
RAYA SALE RM43

Moly 10
Dark Orange
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Laura

Salam. Alhamdulillah shawl terbaru dari Koleksi Qaisara, LAURA.

Istimewanya LAURA adalah shawl panjang yang dipotong curve (bulat) dibahagian hujungnya supaya bila dipakai ianya terletak cantik di bahagian depan dan belakang. Ianya panjang dan juga lebar untuk menutup aurat. Diperbuat dari material High Quality Chiffon menjadikannya senang di bentuk di bahagian muka dan sangat flowy. Istimewanya shawl ini adalah ianya dijahit kelim tepi yang sangat kemas. LAURA didatangkan dengan 8 corak yang sangat cantik.

Isi order form di bahagian atas website | www.koleksiqaisara.com.my
Emailkan Nama, Alamat, Phone No & Kod Item ke |koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp ke |  +60195526131

Material |  High Quality Chiffon
Price | RM39
Clearance!! RM23 only

Postage | RM7 SM, RM10 SS
Measurement: +- Length 1.9m x Width 0.7m

Laura 07 (polkadot)
AVAILABLE

Laura 08 (merc)
AVAILABLE
LAURA 09 (macaroon)
AVAILABLE

LAURA 10 (polkadot)
AVAILABLE

LAURA 11 (daisy)
AVAILABLE

LAURA 12 (english flower)
AVAILABLE

LAURA 13 (army)
AVAILABLE

LAURA 14 (fish eye)
AVAILABLE

Posted in Shawl | Leave a comment

Daria

Memperkenalkan instant shawl pertama dari kami, Daria. Mereka yang sebelum ni tak pernah pakai shawl, tak suka pakai shawl, tak selesa pakai shawl, boleh cuba Shawl Daria ni. Tak perlu lilit sebab kami dah jahitkan pleated siap-siap di bahagian bahu. Sarung dan gayakan ikut citarasa anda.

Harga | RM45 sehelai (tidak termasuk inner) RM39 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Size | Free size
Material | Chiffon

Cara Order :
1) Melalui order form
2) Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
3) Whatsapp | +60195526131
4) PM di FB

Daria 01
SOLD OUT

Daria 02
AVAILABLE

Daria 03
SOLD OUT

Daria 04
SOLD OUT

Daria 05
SOLD OUT

Daria 06
AVAILABLE

Daria 07
SOLD OUT

Daria 08
AVAILABLE

Daria 09
AVAILABLE

Posted in Instant shawl, SALE | Leave a comment