Aisya Instant Shawl

Salam, rekaan menarik shawl terbaru dari Koleksi Qaisara. Inner silang dijahit sambung terus dengan shawl, lebih mudah digayakan. Wajah akan nampak lebih tirus =)

Harga | RM43 sehelai 
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Aisya 01
Mustard
AVAILABLE

Aisya 02
Dark Orange
AVAILABLE

Aisya 03
Olive Green
AVAILABLE


Aisya 04
Shocking Pink
AVAILABLE

Aisya 05
Black
AVAILABLE

Aisya 06
Navy Blue
AVAILABLE

Aisya 07
Sweet Lavender
AVAILABLE

Aisya 08
Soft Brown
AVAILABLE

Aisya 09
Dark purple
AVAILABLE


Aisya 10
Cherry Pink
AVAILABLE


Aisya 11
Sky Blue
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly Basic Instant Shawl 3rd batch

Salam, warna-warna baru untuk Moly Instant Shawl. Kami dah jual shawl ni tersangat banyak dan sambutan sangat menggalakkan. Original Moly adalah dari Koleksi Qaisara, ramai yang ciplak shawl kami tapi kualiti langsung tak sama. Siapa yang belum dapatkan sila order segera sebelum kehabisan stock :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Moly 21
Navy Blue
AVAILABLE

Moly 22
Dark purple
AVAILABLE

Moly 23
Green forest
AVAILABLE

Moly 24
Dark Brown
AVAILABLE

Moly 25
Maroon
AVAILABLE

Moly 26
Violet
AVAILABLE

**Sila scroll ke bawah untuk lebih banyak koleksi tudung

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Instant Shawl Moly Glitz

Kali ini kami datangkan Moly Glitz pula. Menggunakan material chiffon glitters yang sangat cantik dan premium. Tidak jarang dan lebih berkeyakinan ketika memakai Moly yang sangat cantik ni. Tengok real lagi cantik, tak tau nak habaq macamana :D

Harga | RM57 sehelai (RM55 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size, 1 size fits all

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

MG 01
Emerald Green
AVAILABLE

MG 02
champagne
AVAILABLE

MG 03
Dark Purple
AVAILABLE

MG 04
Fairy Pink
AVAILABLE

MG 05
Electric blue
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Suzee Instant Shawl

Salam, Suzee adalah instant shawl sama seperti Moly yang sangat HOT tu. Kami reka Suzee dgn tampalan manik & pleated yang membuatkan shawl ini lebih ekslusif dan sangat cantik. 8 warna buat masa ini.

Harga | RM55 sehelai (RM53 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RM50 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon
Size | Free size, 1 size fits all

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale, warna random

Gambar atas : Pandangan depan & belakang

Gambar atas : Manik & pleated di bahagian bahu

Suzee 01
AVAILABLE
2 pcs left

Suzee 02
AVAILABLE
3 pcs left

Suzee 03
SOLD OUT

Suzee 04
AVAILABLE
3 pcs left

Suzee 05
SOLD OUT

Suzee 06
SOLD OUT

Suzee 07
AVAILABLE
4 pcs left

Suzee 08
AVAILABLE
3 pcs left

 

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly basic instant shawl 2nd batch

Salam, Alhamdulillah. 9 warna baru Shawl Moly. Kami dah jual beratus-ratus helai Shawl Moly untuk 1st batch. Siapa yang belum dapatkan sila order segera :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon 
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Gambar atas : Pandangan depan & belakang


Moly 12
Dusty purple (very soft)
AVAILABLE

Moly 13
Olive green
AVAILABLE

Moly 14
Green turquoise
SOLD OUT

Moly 15
Sand brown
SOLD OUT

Moly 16
Coral pink
AVAILABLE

Moly 17
Magenta
AVAILABLE

Moly 18
Grey
AVAILABLE

Moly 19
Red
AVAILABLE

Moly 20
Peach
SOLD OUT

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Moly basic instant shawl

Salam..
Alhamdulillah design baru untuk minggu ini, 11 warna Instant Shawl Moly.
Dijamin sangat cantik. Tak nak cakap banyak, jom order :D

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon Cerutti
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

* Dibuka untuk belian wholesale

Gambar atas : Pandangan depan & belakang

Moly 01
Grey brownish
AVAILABLE

Moly 02
Electric blue
AVAILABLE
Moly 03
Dusty pink
SOLD OUT

Moly 04
Purple Lavender
SOLD OUT

Moly 05
Emerald green
AVAILABLE

Moly 06
Soft brown
SOLD OUT

Moly 07
Mustard
AVAILABLE

Moly 08
Black
AVAILABLE

Moly 09
Pink
AVAILABLE

Moly 10
Dark Orange
AVAILABLE

Moly 11
Dusty mint
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Laura

Salam. Alhamdulillah shawl terbaru dari Koleksi Qaisara, LAURA.

Istimewanya LAURA adalah shawl panjang yang dipotong curve (bulat) dibahagian hujungnya supaya bila dipakai ianya terletak cantik di bahagian depan dan belakang. Ianya panjang dan juga lebar untuk menutup aurat. Diperbuat dari material High Quality Chiffon menjadikannya senang di bentuk di bahagian muka dan sangat flowy. Istimewanya shawl ini adalah ianya dijahit kelim tepi yang sangat kemas. LAURA didatangkan dengan 8 corak yang sangat cantik.

Isi order form di bahagian atas website | www.koleksiqaisara.com.my
Emailkan Nama, Alamat, Phone No & Kod Item ke |koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp ke |  +60195526131

Material |  High Quality Chiffon
Price | RM39
Clearance!! RM23 only

Postage | RM7 SM, RM10 SS
Measurement: +- Length 1.9m x Width 0.7m

Laura 07 (polkadot)
AVAILABLE

Laura 08 (merc)
AVAILABLE
LAURA 09 (macaroon)
AVAILABLE

LAURA 10 (polkadot)
AVAILABLE

LAURA 11 (daisy)
AVAILABLE

LAURA 12 (english flower)
AVAILABLE

LAURA 13 (army)
AVAILABLE

LAURA 14 (fish eye)
AVAILABLE

Posted in Shawl | Leave a comment

Qaleesya

Assalamualaikum,

Kami datangkan semula 5 warna Tudung Qaleesya kesukaan anda ini. Inner & outer dijahit sekali (sambung terus). Tak perlu apakai asing-asing. Lebih mudah dan cepat untuk aktiviti seharian. Material awning yang tak mudah kemek, cantik terletak bila dipakai.

Harga | RM37 sehelai RM33 sehelai
Postage | RM7 SM / RM10 SS
Material | High quality lycra, JC
Size | M
Labuh depan | 14 inchi
Labuh belakang | 27 inchi

Cara order :
1) melalui order form
2) emailkan | koleksiqaisara.order@gmail.com
3) PM di fb
Whatsapp | +60195526131

QL 01
AVAILABLE

QL 02
AVAILABLE

QL 03
AVAILABLE

QL 04
AVAILABLE

QL 05
AVAILABLE

Posted in SALE, Tudung Syria | Leave a comment

Daria

Memperkenalkan instant shawl pertama dari kami, Daria. Mereka yang sebelum ni tak pernah pakai shawl, tak suka pakai shawl, tak selesa pakai shawl, boleh cuba Shawl Daria ni. Tak perlu lilit sebab kami dah jahitkan pleated siap-siap di bahagian bahu. Sarung dan gayakan ikut citarasa anda.

Harga | RM45 sehelai (tidak termasuk inner) RM39 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Size | Free size
Material | Chiffon

Cara Order :
1) Melalui order form
2) Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
3) Whatsapp | +60195526131
4) PM di FB

Daria 01
SOLD OUT

Daria 02
AVAILABLE

Daria 03
SOLD OUT

Daria 04
SOLD OUT

Daria 05
SOLD OUT

Daria 06
AVAILABLE

Daria 07
SOLD OUT

Daria 08
AVAILABLE

Daria 09
AVAILABLE

Posted in Instant shawl, SALE | Leave a comment

Nofa

EDISI SYAWAL 2014

Assalamualaikum, =)

Syria Nofa yang sangat cantik ini didatangkan 1 set dengan inner. Menggunakan material chiffon & ditampal dengan lace di sisi kanan tudung. Taburan pearl menambahkan lagi seri Nofa. Kami tawarkan harga yang sangat berpatutan berbanding dengan kualiti yang kami hasilkan.

Tips > Pinkan tudung di bahagian bahu kanan sebab bahagian kanan lebih berat =)

*Cucian tangan shj

Harga | RM65 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Size | M
Labuh depan | 17 inchi
Labuh belakang | 28 inchi

Cara order :
1. Melalui ORDER FORM
2. PM di FB
3. Whatsapp +60195526131

Nofa 07
SOLD OUT

Nofa 08
SOLD OUT

Nofa 09
SOLD OUT

Nofa 10
SOLD OUT

Nofa 01
SOLD OUT

NOFA 02
SOLD OUT

NOFA 03
SOLD OUT

NOFA 04
SOLD OUT

NOFA 05
SOLD OUT

NOFA 06
SOLD OUT

Posted in Tudung Syria | Leave a comment