SANDRA BLOUSE

BANYAK TERIMA JEMPUTAN KE MAJLIS-MAJLIS TERTENTU?
TAK SEMPAT NAK CARI BAJU?
Okay jangan risau..kami ada Sandra Blouse yang sesuai dipadankan dengan Cici Batik Skirt.

Sandra Blouse kami buatkan pleated di bahagian belakang blouse supaya kakak-kakak nampak slim di depan tetapi loose di bahagian belakang. Siap ada BF zip & whudhu’ zip sekali. Sangat perfect dipadankan dengan Cici Batik Skirt. Meleleh ayaq liuq…slurppp.

Corak batik untuk Skirt Cici ni sangat trending sekarang ni. Siapa tak beli memang menyesal sambil menangis tepi bucu katil dan takde siapa nak pujuk. Nampak tak penyesalannya di situ? grin emoticon
Nak beli blouse sahaja atau skirt sahaja pun boleh. Nak beli sepasang pun boleh. Ukuran ada pada gambar. Scroll satu2 dengan sabar dan cepat2 whatsapp kami untuk order.

Harga Asal Sandra Blouse | RM79 sehelai
Harga promo | RM69 sehelai

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Measurement


Warna-warna Sandra Blouse | Grey, Dusty Green, Black, Orchid Pink

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Candy Moly Instant Shawl

Design terlarissssss!!
Restock lagiiiii..tapi kali ni kami datangkan Candy Moly pula.
Sarung, tarik ke tepi sanggul dan pinkan, siap! Jangan lilit ye, kalau lilit ruffle tu akan ke belakang, takkan berada kat tepi macam dalam gambar. Untuk keluaran baru ni kami upgrade sikit dari segi potongan dan size. Lebih lebar dan ruffle lebih cantik, boleh adjust labuh ikut kesesuaian. Nak bagi special price untuk keluaran kali ni……….>>>>>

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RM49 sahaja sehelai 

Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High quality chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Candy 01
AVAILABLE

Candy 02
AVAILABLE

Candy 03
AVAILABLE

Candy 04
AVAILABLE
Candy 05
AVAILABLE

Candy 06
AVAILABLE
Candy 07
AVAILABLE

Candy 08
AVAILABLE

Candy 09
AVAILABLE

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Cici Batik Skirt (kipas belakang)

Cici Batik Skirt (Kipas Belakang)

Sesuai digayakan dengan blouse untuk untuk apa jua majlis. Stock limited dengan corak yang tengah ‘in’ sekarang. 3 warna paling cantik untuk kakak-kakak semua pilih.

Harga | RM79 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Cotton
Size | S, M, L

(S)
Waist 28″
Hips 36″
Length 40″

(M)
Waist 31″
Hips 38″
Length 40″

(L)
Waist 35″
Hips 40″
Length 40″

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Gambar atas | Cici Batik Skirt (Kipas Belakang)


Cici 01
AVAILABLE
Size | S, M, L

Cici 02
AVAILABLE
Size | S, M, L

Cici 03
AVAILABLE
Size | S, M, L

Posted in Skirt | Leave a comment

MAI MINI INSTANT SHAWL

Harga Special Y.E.S| RM37 sehelai
Postage | RMM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy Chiffon kurang jarang
Size | Free size 

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available 

MAI 01
AVAILABLE

MAI 02
AVAILABLE

MAI 03
AVAILABLE

MAI 04
AVAILABLE

MAI 05
AVAILABLE

MAI 06
AVAILABLE

MAI 07
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

MEDINA BASIC (WITHOUT BEADS)

Salam, kami bawakan Medina basic (without beads) bagi mereka yang sukakan design simple tanpa manik. Sederhana tapi tetap anggun dengan rekaan pleated di sisi shawl.  Jom order sekarang!

Harga Special Y.E.S| RM42 sehelai
Postage | RMM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy Chiffon kurang jarang
Size | Free size 

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available 

MB 01
AVAILABLE

MB 02
AVAILABLE
MB 03
AVAILABLE
MB 04
AVAILABLE
MB 05
AVAILABLE
MB 06
AVAILABLE
MB 07
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

REEQA


Reeqa Instant Shawl.
Dihiasi manik-manik batu yang cantik & dokoh dihujung shawl. Simple tapi menawan dan mudah digayakan. 8 warna menarik untuk anda!

Harga Special Y.E.S| RM45 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | chiffon Cerutti
Size | Free size (2m)

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available 

REEKA INSTANT SHAWL

REEQA 01
AVAILABLE

REEQA 02
AVAILABLE

REEQA 03
AVAILABLE

REEQA 04
AVAILABLE

REEQA 05
AVAILABLE

REEQA 06
AVAILABLE

REEQA 07
AVAILABLE

REEQA 08
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

JASMINE INSTANT SHAWL

Jasmine Istant Shawl
Tengok live memang saaaaaangat cantik tudung ni dan nampak mewah dengan tampalan bunga lace berbatu-batu.

Harga | RM57 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | chiffon silk
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available (limited stock)

Jasmine 01
AVAILABLE

Jasmine 02
AVAILABLE

Jasmine 03
AVAILABLE

Jasmine 04
AVAILABLE

Jasmine 05
SOLD OUT

Jasmine 06
SOLD OUT

Jasmine 07
AVAILABLE
Jasmine 08
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

MOLY BASIC INSTANT SHAWL

RESTOCKKKKK 26 warna !!!!!!
Design terlaris
Sarung, tarik ke tepi sanggul dan pinkan, siap! Jangan lilit ye, kalau lilit ruffle tu akan ke belakang, takkan berada kat tepi macam dalam gambar. Untuk keluaran baru ni kami upgrade sikit dari segi potongan dan size. Lebih lebar dan ruffle lebih cantik, boleh adjust labuh ikut kesesuaian.

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | chiffon silk
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Gambar atas : Pandangan depan & belakang shawl

MOLY 01
Ash brown
SOLD OUT

MOLY 02
Electric blue
AVAILABLE

MOLY 03
Dusty Pink
SOLD OUT

MOLY 04
Lavender
SOLD OUT

MOLY 05
Soft Brown
SOLD OUT

MOLY 06
Mustard
AVAILABLE

MOLY 07
Black
AVAILABLE

MOLY 08
Emerald Green
AVAILABLE

MOLY 09
Hot pink
AVAILABLE

MOLY 10
Dark Orange
AVAILABLE

MOLY 11
Dusty Mint
SOLD OUT

MOLY 12
Dusty Purple (very soft)
SOLD OUT

MOLY 13
Olive Green
AVAILABLE

MOLY 14
Turquoise
AVAILABLE

MOLY 15
Sand Brown
SOLD OUT

MOLY 16
Coral Pink
SOLD OUT

MOLY 17
Magenta
AVAILABLE

MOLY 18
Grey
AVAILABLE

MOLY 19
Red
SOLD OUT

MOLY 20
Peach
SOLD OUT

MOLY 21
Dark Purple
AVAILABLE

MOLY 22
Navy Blue
AVAILABLE

MOLY 23
Green Forest
AVAILABLE

MOLY 24
Dark brown
SOLD OUT

MOLY 25
Maroon
AVAILABLE

MOLY 26
Iris Orchid
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

DEWI INSTANT SYRIA


Salam Ramadhan,
Kami bawakan Dewi untuk hari raya tahun ni. Dewi adalah Instant Syria. Dijahit pleated di kiri kanan bahu & dihiasi dengan batu yang cantik. Harga istimewa untuk anda sempena Aidilfitri 2015

Harga | RM59 sehelai RM48 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Gambar atas : Pandangan depan

Dewi 05
AVAILABLE

Dewi 06
AVAILABLE

Dewi 08
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Medina Instant Shawl


Rekaan ekslusif kami untuk koleksi Syawal anda, Medina Instant Shawl. Dihiasi dengan manik crumble yang sangat cantik.

Selagi stok masih ada!

Harga | RM69 sehelai RM55 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Medina 01
Maroon
AVAILABLE

Medina 02
Grey
AVAILABLE

Medina 03
Pumpkin
SOLD OUT

Medina 04
Dark brown
AVAILABLE

Medina 05
Navy Blue
1 pc left

Medina 06
Caramel
AVAILABLE

Medina 07
Dark Green
AVAILABLE

Medina 08
Purple
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment