Phytoscience Double Stemcell

Salam, orang Ipoh yang nak dapatkan Double Stemcell boleh Whatsapp ke 0195526131. Yang jauh boleh post. Nak jadi ahli pun boleh..boleh dapatkan side income yang lumayan. Macamana caranya?? Whatsapp kite ye =)

Sekotak RM250
2 kotak RM270
3 KOTAK rm330

Phytoscience Double Stemcell
Duta Produk : Datin Paduka Umie Aida

 Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut:

Gout
Kencing manis
Darah tinggi
Lemak darah
Anemia
Kulit sensitif
Sistem penghadaman lemah
Demam selsema
Mudah letih dan badan lemah
Tekanan
Sukar hamil
Fibroid
Sukar hamil

*Sesuai untuk semua peringkat umur samada bayi ataupun orang dewasa.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

LAURA

Salam. Alhamdulillah shawl terbaru dari Koleksi Qaisara, LAURA.

Istimewanya LAURA adalah shawl panjang yang dipotong curve (bulat) dibahagian hujungnya supaya bila dipakai ianya terletak cantik di bahagian depan dan belakang. Ianya panjang dan juga lebar untuk menutup aurat. Diperbuat dari material High Quality Chiffon menjadikannya senang di bentuk di bahagian muka dan sangat flowy. Istimewanya shawl ini adalah ianya dijahit kelim tepi yang sangat kemas. LAURA didatangkan dengan 6 corak yang sangat cantik.

Isi order form di bahagian atas website | www.koleksiqaisara.com.my
Emailkan Nama, Alamat, Phone No & Kod Item ke |koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp ke |  0195526131

Material | Soft Chiffon
Buy 1 | RM39 , Buy 2 | RM73 , Buy 3 | RM100
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Measurement: +- Length 1.9m x Width 0.7m

* Dibuka untuk belian borong

LAURA 01
AVAILABLE

LAURA 02
AVAILABLE

LAURA 03
AVAILABLE

LAURA 04
AVAILABLE

LAURA 05
AVAILABLE

LAURA 06
AVAILABLE

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Melly

Assalamualaikum sisters. MELLY adalah chiffon shawl yang agak tebal dari chiffon biasa, tetapi lembut dan flowy bila dipakai, LEBIH PANJANG dan LEBAR dari shawl biasa. Jadi, mudah untuk menutup aurat! Yang penting sejuk dan selesa bila dipakai. Untuk yang mahu tampil simple, MELLY jawapannya! Atau tambahkan aksesori untuk tampil lebih bergaya!
Jangan lepaskan peluang untuk bergaya dengan MELLY -;) ♥♥♥

Material : High Quality Chiffon
Buy 1 | RM39 , Buy 2 | RM73 , Buy 3 | RM100
Postage | RM7 SM, RM10 SS

 Measurement : +- Length 1.8m x Width 0.7m

 Please Note: Actual color may slightly vary due to lightings and monitor color restrictions.
Cara Order: 

♥ Emelkan Nama, Alamat, Phone No & Kod Item ke koleksiqaisara.order@gmail.com  ATAU;
♥ WHATSAPP ke 0195526131 ;
♥ Isi Order Form di bhgn atas website ;

* Dibuka untuk belian borong

Code | Melly 01
Colour | Navy Blue
Status | AVAILABLE

Code | Melly 02
Colour | Lavender
Status | AVAILABLE

Code | Melly 03
Colour | Soft Grey
Status | AVAILABLE

Code | Melly 04
Colour | Mustard
Status | AVAILABLE


C
ode | Melly 05
Colour | Maroon
Status | AVAILABLE

Code | Melly 06
Colour | Dusty Mint
Status | AVAILABLE

Posted in Uncategorized | Leave a comment

KHAYLA

Khayla adalah sejenis Tudung Syria yang didatangkan dengan inner neck. Percuma inner neck dengan pembelian Syria Khayla. Direka khas untuk anda dengan menggunakan material chiffon yang berkualiti. Bahagian hadapan yang berbentuk tirus memberi effect slim kepada si pemakai.

Harga | RM49 sehelai - percuma inner neck
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High Quality Chiffon
Size | M

*Warna inner neck diberi secara random mengikut warna yang ada pada tudung

SMS ORDER | +60195526131
***Free gift sehelai tudung dari Koleksi Qaisara jika beli 2 helai ke atas.

KHAYLA 01
AVAILABLE

KHAYLA 02
AVAILABLE

 

KHAYLA 03
AVAILABLE

 

KHAYLA 04
AVAILABLE

KHAYLA 05
AVAILABLE

 

KHAYLA 06
AVAILABLE

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Zerra Blouse


Harga | RM49 sehelai
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Size | Fits S to M
Material | High Quality Cotton

Sleeve 23 inch
Length 33 inch

Whatsapp order | +60195526131

Zerra 01
Dark turquoise
SOLD OUT

Zerra 02
Magenta
AVAILABLE

Zerra 03
Black
SOLD OUT

Zerra 04
Teal Blue
AVAILABLE

Zerra 05
Dark Grey
AVAILABLE

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Inner Neck Suraiya

 

 

Assalamualaikum,

Memandangkan ramai yang cari Inner Suraiya warna hitam jadi kami datangkan khas untuk anda. Inner Suraiya adalah inner silang 4 yang unik & trendy. Boleh dipakai dengan tudung Syria atau shawl =)

Harga : RM38 sehelai
Postage : RM7 SM, RM9 SS
Material : Soft Cotton
Size : S 

Cara order : Melalui order form / email (koleksiqaisara.order@gmail.com) / Whatsapp | +60195526131

NER – Black
AVAILABLE

Posted in Inner | Leave a comment

Syria Suraiya

Syria Suraiya kembali lagi…!!!

Tudung yang paling laris menjelang raya tempoh hari..kini kami restock dengan design yang agak berlainan.

Potongan inner kami membuatkan muka anda nampak kecil & tirus. Inner silang 4 bercantum dengan body (1pc), sarung terus & siap!!
Harga kami tawarkan sangat berpatutan.

Harga : RM55 sehelai ( beli 2 helai ke atas RM53 sehelai)
Postage : RM7 SM, RM10 SS

Material : Cotton, lace
Size : M
Labuh depan : +- 45cm

Cara order : Melalui order form / email (koleksiqaisara.order@gmail.com) / Whatsapp | +60195526131

Gambar atas : Pandangan belakang tudung

Suraiya 11
SOLD OUT

Suraiya 12
AVAILABLE

Suraiya 13
AVAILABLE

Suraiya 14
AVAILABLE

Suraiya 15
SOLD OUT

Suraiya 16
AVAILABLE

Suraiya 17
SOLD OUT

Suraiya 18
SOLD OUT

Suraiya 19
AVAILABLE

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Syria Suzee

Assalamualaikum,

Syukur Alhamdulillah, Syria Suzee dah pun siap. Ada 6 warna menarik, design ekslusif di Koleksi Qaisara. Taburan pearl di sekeliling tudung membuatkan tudung ini sangat sweet & comel. Tudung ini adalah outer sahaja, tidak termasuk inner.

Harga | RM59
Harga | RM59 sehelai (tidak termasuk inner)
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | High quality chiffon
Size | M
Labuh depan | 14.5 inchi

*Dibuka utk belian borong

Suzee 01
Dusty Mint
AVAILABLE

Suzee 02
Red brick
AVAILABLE

Suzee 03
Olive green
AVAILABLE

Suzee 04
Medium Brown
AVAILABLE

Suzee 05
Peach
AVAILABLE

Suzee 06
Grey
AVAILABLE

Posted in Tudung Syria | Leave a comment

Shawl Delisha



Terbaru di Koleksi Qaisara, Shawl Delisha. Keluaran khas hari raya yang unik & trendy. Inner silang 4 dijahit sekali dengan shawl panjang membuatkan ianya sangat menarik dan mudah untuk digayakan. Anda semua mesti dapatkan sehelai sebagai koleksi peribadi. Gabungan 2 warna yang sangat cantik dan ceria. Inner silang 4 membuatkan wajah anda lebih tirus.

RM50 sehelai

Harga | RM69 sehelai (RM67 sehelai jika beli 2 helai ke atas)
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Size | 1 size fits all
Material inner | High quality cotton
Material shawl | High quality chiffon
Panjang shawl | 1.8m

Delisha
Mustard
SOLD OUT

Delisha 03
Maroon
1 AVAILABLE

Delisha 06
Black
SOLD OUT

Delisha 07
Turquoise
SOLD OUT

Delisha 09
Dark Purple
1 AVAILABLE

Posted in SALE, Shawl | Leave a comment

Qaleesya (Lapik dagu)

Assalamualaikum,

Alhamdulillah minggu ni kami update Tudung Qaleesya yang ada lapik dagu pula. Lebih kemas & selesa. Tapi jangan risau..kalau anda tak mahu gunakan lapik dagu anda boleh lipatkan ke dalam dan pakai macam tudung biasa yang lain =)
Awning dan body dijahit sekali. Hanya sarung dah siap untuk jalan-jalan!

RM45 sehelai

Harga | RM53 sehelai (RM50 jika beli 2 helai ke atas)
Postage | RM7 SM, RM10 SS
Material | Denim
Size | Fit M – L
Labuh depan | +- 48.5cm
Labuh belakang | +-76.5cm

*Dibuka untuk belian borong

DE 01
AVAILABLE

DE 02
AVAILABLE

DE 03
AVAILABLE

DE 04
AVAILABLE

DE 05
AVAILABLE

DE 06
AVAILABLE

DE 07
AVAILABLE

DE 08
AVAILABLE

DE 09
AVAILABLE

Posted in SALE, Tudung Syria | Leave a comment