Instant Ruffle Janna

INSTANT RUFFLE JANNA

Terbaru di Koleksi Qaisara. 1 loop, sekali sarung dah siap. Cepat, kemas & cantik. Sekali pakai mesti jatuh cinta berkali-kali.

Material : Quality Chiffon
Harga : RM59 sehelai
RM53 sehelai
Postage RM7 SM, RM11 SS

  Hari Raya Sale 6/9 – 16/9

*Dibuka untuk belian borong Malaysia/Singapura/Brunei. Untuk borong ada banyak warna lagi.

Whatsapp +60195526131
Whatsapp +60195526131

Janna 01
Navy Blue
AVAILABLE

Janna 02
Red Salmon
AVAILABLE

Janna 03
Purple
AVAILABLE

Janna 04
Greenish grey
AVAILABLE

Janna 05
Mustard Yellow
AVAILABLE

Janna 06
Turquoise
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

SYRIA NOFA 2016

SYRIA NOFA 2016

Nofa kali ni sama juga macam Nofa keluaran terdahulu cuma Nofa 2016 ni kami upgrade material supaya lebih best.
Harga masih lagi berpatutan. Kami jual dengan harga promo raya RM69 sehelai, percuma inner (selagi stock masih ada). Mana nak dapat harga murah macamni? dengan kain, lace dan manik sarat yg berkualiti, ada taburan montees lagi, free inner pulak..ehhhh memang murahlah. Kalau tak beli memang rugi. Lain kali dah tak dapat harga promo ni. Nangis tepi bucu almari pun akak tak bagi >.<

Nahhh…ambik 4 warna ni dulu. Ni akak bagi warna-warna yang senang nak matching la kononnya. Nanti akak tambah warna lagi..jangan risau, yang pasti sebelum raya akak update warna baru. Tak sabo nak tunggu? Boleh terus whatsapp akak bagitau nak request warna apa, senangkan? 

Material | Crepe Chiffon, manik, montees, lace
Size | M
Labuh depan | +- 16 inchi
Panjang belakang | +- 27.5 inchi
Postage | RM7 SM, RM11 SS

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp | +60195526131
Order Form | www.koleksiqaisara.com.my

*Syria Nofa tidak dibuka untuk belian borong/wholesale. Ok dah, akak nak sambung kerja..bye


NOFA A
Teh susu
AVAILABLE

NOFA B
Grey
AVAILABLE

NOFA C
Black
AVAILABLE

NOFA D
Electric Blue
AVAILABLE

Nofa E
Dusty Pink
AVAILABLE

NOFA F
Mustard
AVAILABLE

Posted in Tudung Syria | Leave a comment

SYIFA FULLY INSTANT

“SEKALI SARUNG DAH SIAP!!! TAK PAYAH LILIT, TAK PAYAH PIN”

SYIFA FULLY INSTANT sangat best sebab :
*Sekali sarung dah siap
* Tak payah lilit
*Tak payah pin/peniti
*Material premium crepe tak jarang
*Tak panas
*Tak perlu innner neck, cukup sekadar inner half
*Adjust labuh ikut kesukaan anda
*13 warna menarik

yang ada anak kecil pun boleh pakai. Tak payah risau nak lilit-lilit segala. Sekali sarung dah siap! Nak pergi kerja tak payah bangun awal pagi semata-mata nak lilit shawl. Mungkin Syifa juga boleh jadi salah satu koleksi Syawal 2016 anda. Kurang keyakinan nak pakai shawl? Sekali cuba SYIFA mesti nak beli lagi, confirm puas hati.

Kami tawarkan harga yang cukup istimewa.
RM47 sehelai
Harga wholesale/borong sila whatsapp kami.

Pembelian boleh dibuat melalui Whatsapp +60195526131
atau
melalui order form di website www.koleksiqaisara.com.my
atau
melalui email koleksiqaisara.order@gmail.com

 

SYIFA 01
AVAILABLE

SYIFA 02
AVAILABLE

SYIFA 03
AVAILABLE

SYIFA 04
AVAILABLE

SYIFA 05
AVAILABLE

SYIFA 06
AVAILABLESYIFA 07
AVAILABLE

SYIFA 08
AVAILABLE

SYIFA 09
AVAILABLE

SYIFA 10
AVAILABLE

SYIFA 11
AVAILABLE

SYIFA 12
AVAILABLE

SYIFA 13
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

SANDRA BLOUSE

BANYAK TERIMA JEMPUTAN KE MAJLIS-MAJLIS TERTENTU?
TAK SEMPAT NAK CARI BAJU?
Okay jangan risau..kami ada Sandra Blouse yang sesuai dipadankan dengan Cici Batik Skirt.

Sandra Blouse kami buatkan pleated di bahagian belakang blouse supaya kakak-kakak nampak slim di depan tetapi loose di bahagian belakang. Siap ada BF zip & whudhu’ zip sekali. Sangat perfect dipadankan dengan Cici Batik Skirt. Meleleh ayaq liuq…slurppp.

Corak batik untuk Skirt Cici ni sangat trending sekarang ni. Siapa tak beli memang menyesal sambil menangis tepi bucu katil dan takde siapa nak pujuk. Nampak tak penyesalannya di situ? grin emoticon
Nak beli blouse sahaja atau skirt sahaja pun boleh. Nak beli sepasang pun boleh. Ukuran ada pada gambar. Scroll satu2 dengan sabar dan cepat2 whatsapp kami untuk order.

Harga Asal Sandra Blouse | RM79 sehelai
Harga promo raya| 2 helai RM80

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Measurement


Warna-warna Sandra Blouse | Grey, Dusty Green, Black, Orchid Pink

Posted in Blouse | Leave a comment

Candy Moly Instant Shawl

Design terlarissssss!!
Restock lagiiiii..tapi kali ni kami datangkan Candy Moly pula.
Sarung, tarik ke tepi sanggul dan pinkan, siap! Jangan lilit ye, kalau lilit ruffle tu akan ke belakang, takkan berada kat tepi macam dalam gambar. Untuk keluaran baru ni kami upgrade sikit dari segi potongan dan size. Lebih lebar dan ruffle lebih cantik, boleh adjust labuh ikut kesesuaian. Nak bagi special price untuk keluaran kali ni……….>>>>>

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
RM49 sahaja sehelai 

Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | High quality chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Candy 01
SOLD OUT

Candy 02
AVAILABLE

Candy 03
AVAILABLE

Candy 04
AVAILABLE
Candy 05
AVAILABLE

Candy 06
AVAILABLE
Candy 07
AVAILABLE

Candy 08
AVAILABLE

Candy 09
SOLD OUT

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Cici Batik Skirt (kipas belakang)

Cici Batik Skirt (Kipas Belakang)

Sesuai digayakan dengan blouse untuk untuk apa jua majlis. Stock limited dengan corak yang tengah ‘in’ sekarang. 3 warna paling cantik untuk kakak-kakak semua pilih.

Harga | RM79 sehelai
Harga promo raya | RM65 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Cotton
Size | S, M, L

(S)
Waist 28″
Hips 36″
Length 40″

(M)
Waist 31″
Hips 38″
Length 40″

(L)
Waist 35″
Hips 40″
Length 40″

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Gambar atas | Cici Batik Skirt (Kipas Belakang)


Cici 01
AVAILABLE
Size | S, M, L

Cici 02
AVAILABLE
Size | S, M, L

Cici 03
AVAILABLE
Size | S, M, L

Posted in Skirt | Leave a comment

JASMINE INSTANT SHAWL

Jasmine Istant Shawl
Tengok live memang saaaaaangat cantik tudung ni dan nampak mewah dengan tampalan bunga lace berbatu-batu.

Harga | RM57 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | chiffon silk
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available (limited stock)

Jasmine 01
SOLD OUT

Jasmine 02
SOLD OUT

Jasmine 03
SOLD OUT

Jasmine 04
SOLD OUT

Jasmine 05
SOLD OUT

Jasmine 06
SOLD OUT

Jasmine 07
SOLD OUT
Jasmine 08
SOLD OUT

Posted in Instant shawl | Leave a comment

MOLY BASIC INSTANT SHAWL

RESTOCKKKKK 26 warna !!!!!!
Design terlaris
Sarung, tarik ke tepi sanggul dan pinkan, siap! Jangan lilit ye, kalau lilit ruffle tu akan ke belakang, takkan berada kat tepi macam dalam gambar. Untuk keluaran baru ni kami upgrade sikit dari segi potongan dan size. Lebih lebar dan ruffle lebih cantik, boleh adjust labuh ikut kesesuaian.

Harga | RM53 sehelai (RM50 sehelai untuk belian 2 helai dan ke atas)
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | chiffon silk
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

*Wholesale available

Gambar atas : Pandangan depan & belakang shawl

MOLY 01
Ash brown
SOLD OUT

MOLY 02
Electric blue
AVAILABLE

MOLY 03
Dusty Pink
SOLD OUT

MOLY 04
Lavender
SOLD OUT

MOLY 05
Soft Brown
SOLD OUT

MOLY 06
Mustard
AVAILABLE

MOLY 07
Black
AVAILABLE

MOLY 08
Emerald Green
AVAILABLE

MOLY 09
Hot pink
AVAILABLE

MOLY 10
Dark Orange
AVAILABLE

MOLY 11
Dusty Mint
SOLD OUT

MOLY 12
Dusty Purple (very soft)
SOLD OUT

MOLY 13
Olive Green
AVAILABLE

MOLY 14
Turquoise
AVAILABLE

MOLY 15
Sand Brown
SOLD OUT

MOLY 16
Coral Pink
SOLD OUT

MOLY 17
Magenta
AVAILABLE

MOLY 18
Grey
AVAILABLE

MOLY 19
Red
SOLD OUT

MOLY 20
Peach
SOLD OUT

MOLY 21
Dark Purple
AVAILABLE

MOLY 22
Navy Blue
AVAILABLE

MOLY 23
Green Forest
AVAILABLE

MOLY 24
Dark brown
SOLD OUT

MOLY 25
Maroon
AVAILABLE

MOLY 26
Iris Orchid
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

DEWI INSTANT SYRIA


Salam Ramadhan,
Kami bawakan Dewi untuk hari raya tahun ni. Dewi adalah Instant Syria. Dijahit pleated di kiri kanan bahu & dihiasi dengan batu yang cantik. Harga istimewa untuk anda sempena Aidilfitri 2015

Harga | RM59 sehelai RM48 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Gambar atas : Pandangan depan

Dewi 05
AVAILABLE

Dewi 06
AVAILABLE

Dewi 08
AVAILABLE

Posted in Instant shawl | Leave a comment

Medina Instant Shawl


Rekaan ekslusif kami untuk koleksi Syawal anda, Medina Instant Shawl. Dihiasi dengan manik crumble yang sangat cantik.

Selagi stok masih ada!

Harga | RM69 sehelai RM55 sehelai
Postage | RM7 SM, RM11 SS
Material | Heavy chiffon
Size | Free size

Cara Order :
PM | Facebook
Email | koleksiqaisara.order@gmail.com
Whatsapp / Telegram | +60195526131 (+6 kena letak ye)
Order form | www.koleksiqaisara.com.my

Medina 01
Maroon
SOLD OUT

Medina 02
Grey
SOLD OUT

Medina 03
Pumpkin
SOLD OUT

Medina 04
Dark brown
SOLD OUT

Medina 05
Navy Blue
SOLD OUT

Medina 06
Caramel
SOLD OUT

Medina 07
Dark Green
SOLD OUT

Medina 08
Purple
SOLD OUT

Posted in Instant shawl | Leave a comment